mandag 15. november 2010

Oppsummering

Dette kurset i En smak av sosiale medier har jeg hatt veldig godt av. Jeg har blitt litt kjent med hva som skjuler seg bak betegnelsen "sosiale medier" og det er nyttig i vår hverdag, både på jobb og privat. Men utlært er jeg ikke på langt nær! Det er vel nå det begynner??? For meg i alle fall!

Jeg ser nytten av kurset litt tosidig: hva kommer jeg til å bruke privat og hva kommer til å passe på jobb. Alt kan selvfølgelig brukes i begge tilfellene, men slik jeg ser det nå, blir det litt forskjellig. Privat kommer jeg nok til å bruke Mashups i feks planleggingen av reiser. Pode, Deichman, synes jeg var fantastisk! Ellers kommer både Nyhetsstrømmer, Podcast og Karttjenester til å bli brukt. Noe av dette er allerede tatt i bruk (før kurset!) Ellers tror jeg at Blogg kan bli min greie. Jeg er ikke interessert i Facebook og Chat pr i dag. Dette må nok modnes litt.

På jobb snakker vi om å lage en Wiki, først og fremst for norsk faget. Dette er noe skolen vil godta også. Hver skole har jo sin politikk, dette må vi bare rette oss etter.

Privat har jeg tilgang til Mac med de siste oppdaterte programmene. I går delte jeg feks et bilde med en mottaker. Det var da så enkelt og lett tilgjengelig! Programmene oppdateres, utvikles stadig, så mye av det vi har lært på dette kurset, vil sikkert bli lettere tilgjengelig på vanlige PCer snart også.

Nå får jeg begynne i det små og bli flinkere innen sosiale medier. Aldri for sent, er det noe som heter!

Takk for kurset!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar